Recenze


Magda Šnejdrlová

Hotel jsme navštívíli v listopadu. Kvůli nemoci jsme měnili termín na pozdější. Hotel nám vyšel maximálně vstříc. Měli jsme apartmánovou vilu. Ubytování skvělé, nebylo co vytknout. Spousta místa a pěkně a účelně zařízená. Kvůli zdravotním problémům musím držet speciální dietu. Nebyl problém vysvětlit co můžu a nemůzu a i když jsme měli polopenzi v balícku, uvařili mi na přání. V restauraci obsluha velice ochotná. Druhý den ráno u snídaně už se mně sami ptali, co bych si přála k večeři.

Ve všem maximálně vstřícní. Welness bylo skvělé a nejlepší byl Thermalpark. Zrovna padal sníh, my venku v lese ve vyhřívaných kádích. Prostě krása. Za mně mohu jen doporučit.

4.12.2017 11:48
Jana Masarčíková

Na doporučení jsem navštívila hotel na prodloužený wellness víkend a absolutně nemám, co vytknout. Krásné prostředí, ochotný a milý personál, skvělé jídlo. Ráda bych touto cestou poděkovala hlavně Liborovi za péči při procedůrách ve wellnessu. Určitě se sem ještě ráda podívám.

25.4.2017 16:48
Vera Janusova

Dobry den,prave jsme se s manzelem vratili  z pobytu,ktery byl uzasny.Ochotny a mily personal,jidlo skvele,prostredi romanticke.Hlavne chceme pochvalit cisnika Domonika v thermal parku,jde videt,ze tuto praci dela s laskou.Byli jsme nadseni a urcite se vratime do raje v Beskydech.Dekujeme V+F Janusovi z Libiny

8.4.2017 4:20
Bronislava Šimčíková

Opět po roce jsme navštívili hotel. Tentokráte s rodinou a vnoučkem, kterému je rok a půl. Moje děti byly nadšené nejen prostředím, milou obsluhou všude, ale i výlety do okolí. Děkujeme. Super. 

22.3.2017 20:06
Jana, Honza a a Eliška Balášovi
Chtěli bychom touto cestou poděkovat za krásný pobyt v hotelu Ondrášův dvůr. Vše bylo perfektní - usměvavé a ochotné paní recepční, útulné a čisté pokoje s voňavými peřinami, v restauraci vám ochotní a milí číšníci splní každé přání a k tomu výborná kuchyně... Co víc si přát... A kupodivu nám i ta wifi fungovala...:) Kdo si chce užít pohodovou a klidnou dovolenou, je na pravém místě...:) My si ji užili, děkujeme, určitě se vrátíme...
25.8.2016 21:39
Petr
Rad bychom poděkoval za úžasnou dovolenou. Jak bydlení tak okolí hotelu nádherné . Nejvíce musím pochválit personál že vyšel ze vším vstřict . Obsluha za barem byla úžasná Hlavně číšník Jakub a Radim. Byli to na pohodu chlápci a jde vidět že jsou profesionálové. Takže je prosím Vás pochvalte ještě jednou za mě . Určitě se vrátím . Doporučuji !!
24.8.2016 10:07
Krupičkovi
Právě jsme se vrátili z 5 ti denního pobytu v Ondrášově dvoře. Upřímně, měla jsem trochu obavy kvůli negativním refencím z loňského roku (na FB), ale naštěstí se nic negativního nestalo. Ubytování v apartmánové vilce Lux, můžu doporučit. Wellness, sauna, vířivé kádě opravdu zrelaxovaly tělo po denních túrách. Osobně bych chtěla vyzdvihnout masérské umění pana Milana, díky němuž tělo zas funguje o něco lépe. Jediné, co bych chtěla vytknout je slabá wi-fi a to až tak, že by snad ani neměla být v nabídce. Jinak co s týče stravy měli jsme polopenzi, snídaně bohaté a doplňovalo se a večeře výběr ze 3 druhů. Chutné a bohatý výběr. Pobyt v Ondrášově dvoře můžeme doporučit.
9.7.2016 19:25
Havlíčkovi
Rádi bychom poděkovali za úžasnou dovolenou, kterou jsme u vás koncem května prožili. Výborná a pestrá domácí kuchyně, vstřícný a ochotný a stále usměvavý personál, nádherná krajina spojená i s termálními dřevěnými sudy, není co vytknout. Rádi se sem příští rok vrátíme a doporučíme pobyt svým známým.
7.6.2016 10:10
Lucie Danko
Dnes jsme se vrátili z prodlouženého víkendu. Dle recenzí psaných na internetu, které často zmiňovali nepřijemnou obsluhu, špatné jídlo, jsem měla obavu, jak bude pobyt vypadat. Hned po příjezdu na recepci jsme se setkali s velmi příjemnou a usměvavou recepční, která nám vše vysvětlila. Následně tak probíhal celý pobyt. Od obsluhy v restauraci, kvality jídla, ubytování, čistoty, večerního baru, wellnes aktivit, či případných dotazů na cyklovýlety od obsluhy. Nenalézám jedinou zápornou výtku, kterou bych k tomuto ubytování našla a velmi doporučuji pobyt na tomto krásném místě! Mám projetých hodně míst, takže je s čím srovnávat a určitě tento pobyt řadím mezi TOP výběr. Jeho poloda nabízí také spoustu výletů do okolí a krásně jsme vyplnili čas i v propršených dnech. Určitě bych hodně pochválela i čistotu ubytování, která byla na vysoké úrovni. Tak napucované pokoje do posledního detailu se jen tak nevidí. Děkuji za krásný pobyt a naviděnou.
15.5.2016 19:10
Bronislava Šimčíková
Velké doporučení pro celé rodiny, ale i pro super skupinky lidí, tak jako jsme prožili my. Nikdy a nikde jsem se doposud nesetkala s tak milými lidmi. Ochota, vstřícnost, úsměv bylo dennodenně vidět od každého z personálu. Nádherné wellness, čistota, vůně a hezky a vkusně zařízené a upravené pokoje. Venku vyhřívané kádě byly zlatým hřebem. Obsluha milá a velmi ochotná. Welnes je umístěno na kouzelném místě. Jedním slovem - moc děkujeme a vřele všem doporučujeme.
15.5.2016 17:29
Petr Vykoukal
Doporučuji : Ubytování i stravování super! :)
6.4.2016 17:10
Petra Ševčíková
Velké díky za skvělou péči, speciální poděkování patří nadstandardně milé a ochotné obsluze, ubytování na jedničku s hvězdičkou, nádherný areál. Až nás do Beskyd přivolají další závody ve sjezdovém lyžování, určitě se opět uvidíme. Budeme se těšit.
22.3.2016 16:39
Katka
Všem vřele doporučuji. Krajina je kouzelná, ubytování luxusní.
29.2.2016 15:30
Marek PAVEL
S odstupem několika týdnů stále vzpomínáme na parádně strávené vánoce u vás! Celá naše Barrandoff crew si to užila na výtečnou.Děti skvělý přístup animátorek a já se ženou vyjímečnou kuchyni a ještě lepší drinky od Sherlocka v baru! Ještě jednou díky paní Santiago,že nám to tak pěkně zařídila v krásném apartmá a těšíme se na setkání v létě!

Mára s rodinou
12.2.2016 9:26
Feješoví
Bola to vydarená dovolenka. Personál, služby, okolie, lyžovačka super. Pozdravujeme Petra a Radima, vidíme sa.
16.1.2016 19:03
Stáňa Marešová
Při vybírání podzimního Wellness pobytu jsem na stránkách Slevomatu narazila na váš hotel,který mne okamžitě okouzlil nejen místem,kde se nachází, překrásnou přírodou a okolními lesy,ale i hodnocením ostatních hostů hotelu.Proto si i já dovoluji po pobytu stráveném u vás vyjádřit svůj názor.Nelze jinak než souhlasit se vším co se zde doposud píše.

S manželem jsme se tedy téměř přes celou republiku z Mostu vydali na 4 denní wellness pobyt.Ani v nejmenším jsem nebyla připravená na to co nás po příjezdu čekalo.Najednou tu bylo místo,kde se zastavil čas a já si připadala jako v pohádce.Klid a pohoda na vás dýchá na každém kroku.Vše bylo naprosto vyjímečné a úžasné.Nedá se nic vyzdvihnout nad ostatní.Snad jen kuchař Broňa,kterého jsme ale za celý pobyt nepoznali za to jeho kuchařské umění ano.Jídlo bylo VYNIKAJÍCÍ ať se jednalo o cokoli a hlavně bylo všeho víc než dost.Smekám před vámi pane kuchaři.

Abych nezapomněla na ostatní .Milá.ochotná,trpělivá a usměvavá paní recepční 4.10.2015,která se okamžitě po našem příjezdu sháněla zda máme pokoj již připraven ačkoli jsme přijeli o pár hodin dřív.Vše nám dopodrobna vysvětlila,jak v hotelu funguje.Nic pro ní nebyl problém.Samotný pokoj byl velice dobře a vkusně zařízený.Objednali jsme si apartmán s velkou terasou,odkud byl pohled na celé středisko a okolní lesy.Nakonec jsme si pobyt o den prodloužili.

Další setkání bylo s obsluhou wellness.Znova se musím opakovat-ochota, vstřícnost,úsměv bylo naprostou samozřejmostí.Nádherné wellness,čistota a vůně.K dispozici vám jsou stále čisté osušky a ručníky.Vrcholem jsou venku vyhřívané kádě ze kterých jediný pohled je na okolní lesy.Velké díky patří i masérům.

A poslední na co se nedá dlouho zapomenout byla obsluha v jídelně.VYJÍMEČNÁ!!!!!!Nikdy a nikde jsem se doposud nesetkala s tak milými lidmi.Často jezdím na wellness pobyty,ale žádný se doposud s tímhle nedá srovnat.Obzvláště zdravím na dálku paní servírku z Frýdku Místku.Pro každého měla milého slova a byla velice ochotná.Dlouho budu na tak krásný pobyt vzpomínat- oni tam jsou všichni opravdu pro nás-hosty hotelu. VŠEM VÁM PATŘÍ JEDNO VELKÉ DÍKY.Marešová Stanislava
9.10.2015 17:54
Olejníkovi
O prázdninách jsme zde s dětmi strávili čtyři krásné dny plné pohody, kolem sebe skvělý a hlavně milý personál, který vždy vyšel vstříct. Ve wellnes se nám dostalo vynikajících služeb, v restauraci příjemné obsluhy plné ochoty a co se týká polopenze, obrovský výběr jídel. Paní recepční vyšla ve všech našich požadavcích vždy ochotně naproti a i služby pokojských nemůžeme vynechat. Prostředí samotné velmi nádherné. Co chtít víc, než se probouzet do rána v tichu, ve kterém uléháte a s pohledem do korun stromů. Děti i my jsme byli opravdu spokojeni, můžeme jen a jen doporučit.

Děkujeme

Olejníkovi
18.8.2015 18:10
Petra Syřínková
Dobrý den,tak jsme se s přítelem opět po roce vrátili do oázy klidu a relaxu. I když bagry od 9 hodin ráno, nejsou to pravé ořechové, ale hotel se stále vyvíjí a buduje což je jen dobře. Byli jsme ubytováni v chatce a velmi mile překvapeni čistotou a útulností. Okolí hotelu je velmi malebné a proto nás celkem mrzelo, že tenisové kurty byly zanedbané. Co nás ale mrzelo nejvíc byla situace kdy jsme dorazili v neděli v 19.45 na večeři , která je nyní formou švédských stolů, / což je super/ a bohužel již žádná nebyla. Úklid vzorný, wellness super, jen zvládnout organizaci mezi wellness a thermal parkem. Masáže, paní Lucie - úžasný profesionál. Jídlo také velmi dobré. Personál ochotný. Na malé nedostatky jsme byli spokojeni a budeme se rádi vracet.

Děkujeme za krásný pobyt

Petra a Roman
6.8.2015 11:49
Fikáčková Drahomíra
S radostí se připojuji ke všem spokojeným návštěvníkům a hostům hotelu Ondrášův dvůr. Strávili jsme tady nádherný prodloužený víkend a včetně "objednaného" počasí nám nechybělo vůbec nic. Krásné čisté pokoje, velmi příjemný personál, skvělý wellnes, nádherně upravený areál, výborné jídlo... Mohu všem, kteří ještě váhají, jen doporučit. Skvělý dárek k narozeninám, k vánocům nebo jen tak pro radost a relaxaci. Pro nás je to nová tradice! A určitě ne jen jednou za rok!!! Draha, Gabka, Monička.
8.6.2015 17:59
Manželé Sobčákovi
Touto cestou bychom rádi poděkovali zaměstnancům hotelu Ondrášův dvůr, a to především provoznímu panu Jelínkovi a číšníkovi Davidovi. Rozhodli jsme se mít svatbu no tomto překrásném místě a můžeme s klidem říct, že to byla ta nejlepší možná volba. Přes prvotní problémy v důsledku nečekaných personálních změn na místě provozního jsme byli nakonec z našeho svatebního dne nadšení. Náš svatební den, který se konal 30. května 2015, začal nejprve krásným počasím a následoval venkovním obřadem v nádherném prostředí hotelu. Následně jsme se přesunuli do svatebního sálu, kde byla nachystaná svatební tabule přesně podle našich představ a výzdoba sálu byla nad naše očekávání. Velmi jsme byli spokojení nejen s jídlem (játrové knedlíčky byly bezkonkurenční, svíčková skvělá a každý si taktéž pochvaloval večerní raut s grilováním), ale také s organizací v rámci veškerých alkoholických i nealkoholických nápojů. Vyzdvihnout musíme neustálou starost číšníků (především Davida, který se o nás staral až do konce zábavy), kteří neustále doplňovali potřebné věci v rámci hostiny a také s námi neustále probírali průběh svatby a naše jednotlivá přání. Celý den byl pro nás prostě výjimečný a díky úžasné péči personálu proběhl bez větších starostí a problémů. Touto cestou chceme ještě jednou poděkovat celému hotelu Ondrášův dvůr, především tedy provoznímu panu Jelínkovi a jeho profesionálnímu přístupu. Všem vřele doporučujeme hotel Ondrášův dvůr minimálně navštívit. My na něj budeme vzpomínat určitě jen v dobrém jako na jeden z nejkrásnějších zážitků v našem životě a určitě se na hotelu zase brzo objevíme. S pozdravem a přáním zachování si takového přístupu jakého jsme se dočkali my - přejí manželé Sobčákovi.
6.6.2015 13:50
Poáškovi
Děkujeme Vám všem za příjemný pobyt u Vás. Bylo nám u Vás moc pěkně. Zdravíme úžasného pana maséra, skvělou kuchyni s božskými dezerty, příjemné pány číšníky, usměvavou paní recepční. Není u Vás nic problém, snažíte se postarat o hosty, aby se u Vás cítili prima. Doporučujeme každému, ať si to přijede k Vám osobně vyzkoušet. Ještě jednou všem díky a určitě se k vám vrátíme. Poláškovi
17.5.2015 18:46
Petr Walder
Moc děkujeme za příjemný pobyt. Vaši zaměstnanci jsou skuteční profesionálové. Vše bylo bez problémů. Naši zákazníci se zde cítili jako v peřince. Krásné prostředí, výborná kuchyně, nádherné wellness centrum!!

Ještě jednou moc děkujeme!!

Petr Walder
12.5.2015 18:28
Klára Tomaierová
Dovoluji si Vás tímto pozdravit a poděkovat za velmi příjemný pobyt ve Vašem hotelu. Moc se nám u Vás líbilo, zejména výborná kuchyně a skvělé wellness. Rádi budeme hotel doporučovat a pokud to bude možné se i rádi někdy opět vrátíme.
22.4.2015 13:28
Klára Tomaierová
Dovoluji si Vás tímto pozdravit a poděkovat za velmi příjemný pobyt ve Vašem hotelu. Moc se nám u Vás líbilo, zejména výborná kuchyně a skvělé wellness. Rádi budeme hotel doporučovat a pokud to bude možné se i rádi někdy opět vrátíme.

Přeji Vám krásné jarní dny.

Klára Tomaierová
21.4.2015 9:03
Síkora Pavel
Moc děkuji za velmi příjemný relaxační pobyt, už dlouho jsem nebyl v tak příjemném prostředí, nejedl tak dobrou kuchyni a nepotkal tolik milých lidí...JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJEME

Sikorovi
14.4.2015 14:42
Martin Suder
Opravdu příjemný pobyt, personál vyšel ve všem vstříc, nic nebyl problém. Krásné prostředí, výborná kuchyně a wellness - vřele doporučuji!
9.3.2015 22:10
Chlumská
V hotelu Ondrášův dvůr jsme byli tento rok na jarní prázdniny poprvé. Velmi se nám líbilo prostředí, ve kterém se tento hotelový komplex nachází, samotné ubytování a neméně výborná byla i nabídka kuchyně. Nicméně chtěla bych vyzdvihnout a velmi poděkovat především panu Minarčíkovi, řediteli technického úseku hotelu! Během příjezdu se nám cestou závažně porouchalo auto. Pan Minarčík mi nejen zařídil opravu auta, ale současně i dobře odborně poradil, takže jsme nakonec poslední den pobytu odjeli domů vlastním vozem. Poděkování patří i paní recepční Santiago, která prakticky ihned po našem příjezdu do hotelu pana Minarčíka kontaktovala a tedy nás nenechala napospas vzniklé nepříjemné situaci. Díky zasíláme také šikovnému automechanikovi panu Pepovi z Horní Bečvy, i když není zaměstnanec hotelu. Vstřícnost, nelhostejnost a profesionalita těchto lidí nám umožnily užít si v klidu lyžování a příjemného pobytu v hotelu a navíc ještě dopomohly zprovoznit auto na cestu domů.

Ještě jednou tedy velké díky a příště na shledanou!!

Chlumská
7.3.2015 20:36
Zuzana
Veľmi krásny pobyt strávený v úžasnom prostredí, veľmi príjemný personál, služby, jedlo... Boli sme nadmieru spokojný a určite sa vrátime ešte raz.
2.3.2015 9:16
Denisa Polakovičová a family
Este raz by som sa Vam v mene svojej rodinky velmi pekne podakovat za krasny pobyt u Vas, este v nas doznievaju velmi prijemne spomienky na krasu prirody, ochotny a mily personal, bozsky welnes, vynikajuce jedlo a super svah v Mezivodi
Do videnia a s pozdravom
Denisa Polakovičová & family
24.2.2015 6:43
Silvia Harnošová
Ďakujeme za krásny víkend plný oddychu, relaxu, zábavy, ochotného a vždy usmiateho personálu, romantických prechádzok, výbornej kuchyne. Boli sme ubytovaní v apartmánovom domčeku LUX, kde nás ubytovanie nadchlo. Luxusne zariadené izby a krb v obývacej časti TOP Väčšiu romantiku sme ani nemohli chcieť. Ďakujeme za nádherný víkend a tešíme sa na ďalšiu návštevu, určite zavítame ešte tento rok. Pobyt odporúčame všetkým vekovým kategóriám, každý si tu nájde to svoje

Tešíme sa na ďalšie stretnutie

S pozdravom

Rodinka Harnošovcov, Senica
22.2.2015 17:07
Robert Inneman
Krásný den,

děkujeme za krásně prožitý víkend ve vašem hotelu. Ubytování v apartmánových domcích LUX ,nám přímo vyrazilo dech. Krásně konstruované domky přináší příjemnou horskou atmosféru. Profesionální personál a vynikající kuchyně byla tečkou za krásným dnem stráveným na okolních sjezdovkách. Děkujeme za krásný víkend a určitě jsme u vás nebyli naposledy. Pobyt v tomto hotelovém komplexu můžeme doporučit všem, jak pro individuální pobyt, tak pro pobyt rodin s dětmi i firemní akce.

Robert Inneman

Janka Engineering
8.2.2015 18:21
Tibor Brezina
Dobrý den do hotelu Ondrášův Dvůr!

Strávili jsme ve Vašem hotelu velmi příjemné tři dny. Protože se nám pobyt a chování Vašeho personálu velmi líbily, rozhodl jsem se Vám napsat stručný email. Dovolte laskavě, abych se na úvod představil. Jsem pán středního věku, pracuji od ukončení školy v zahraničí, pracovně i soukromě hodně cestuji, navštívil jsem tedy mnoho i luxusních hotelů v různých částech světa a mám proto možnost objektivního srovnání úrovně, chování a přístupu personálu k hostům, což považuji společně s úrovní hotelového cateringu, tedy hlavně úrovně podávaného jídla a nápojů, za nejdůležitější kritéria, kterými se dle mého názoru řídí 90% potenciálních hostů při výběru hotelu nebo resortu. Vychovávám ve střídavé péči dvě dcery ve věku osm a dvanáct let, které jsou taktéž zvyklé na nadprůměrnou kvalitu jídla a dovedou velmi ocenit příjemné prostředí a především laskavý, k dětem empatický přístup personálu. Zmiňuji to proto, že mé dcery jsou pro mne velmi důležitým indikátorem při posuzování kvality jídla a hlavně přístupu a chování personálu. Jsou totiž nezatížené špatnými zkušenostmi a jsou schopné rozpoznat přirozeně příjemný a profesionální přístup personálu od přístupu nepříjemného nebo jenom takzvaně "násilně laskavého". Váš hotel jsem vybral za účelem třídenní relaxace spojeného s lyžováním na základě doporučení svých dcer, které u Vás pobývaly společně s matkou v průběhu vánočních svátků.

Ihned po příjezdu jsem byl velmi příjemně překvapen přístupem pana recepčního. První dojem pokládám totiž za jeden z nejdůležitějších momentů - ten, jak známo, dokáže zajistit, že hosté jsou posléze během pobytu schopni opomíjet drobné nedostatky. Poté, co jsem byl s dcerami velmi příjemně uvítán a byly nám profesionálně poskytnuty všechny důležité informace týkající se pobytu a služeb na hotelu, ubytovali jsme se v domku číslo 3, který byl perfektně připravený a uklizený. Během tohoto prvního kontaktu s Vaším profesionálním zaměstnancem se stalo něco, co v nás velmi dlouhou dobu zanechá příjemnou vzpomínku a taky touhu se k Vám opět vracet. Domnívám se, že pan recepční si byl a je vědom všech těchto důležitých momentů při komunikaci s hosty. Při rezervaci pobytu, přibližně tři týdny před příjezdem, mi paní recepční nabídla k pobytu polopenzi, tedy možnost dokoupení večeří za velmi přijatelnou cenu, ochotně mi ukázala jídelníček, kde si bylo možné vybrat ze třech druhů jídla, což také považuji za velmi dostatečné. Polopenzi jsem však neobjednal vzhledem k tomu, že preferuji volný výběr à la carte. Večer, kdy jsme přijeli, byly jedním z možných jídel kynuté borůvkové knedlíky, avšak bez garance, protože se mělo údajně podávat jídlo, které vybere kuchař. Dcery se na borůvkové knedlíky velmi těšily. Po příjezdu do hotelu jsme se ale dozvěděli, že byly vybrány boloňské špagety. Nicméně jsem se rozhodl, že budu pokoušet štěstí, a zeptal jsem se pana recepčního, jestli by náhodou nebyla možnost dát si k večeři ony borůvkové knedlíky. Moment reakce pana recepčního, na jehož obličeji visely pohledy mých dcer, natěšených na lahodné borůvkové knedlíky, si všichni zapamatujeme napořád: “Borůvkové knedlíky bohužel nebyly vybrány k dnešní večeři, nicméně zjistím v kuchyni, jestli by nebylo možné toto jídlo pro vás připravit. Pokud ano, pan kuchař to určitě pro vás udělá rád,” pronesl s úsměvem. Přesně takhle si představuji komunikaci. Okamžitě se mi vybavila patnáct let stará vzpomínka na pana číšníka z hotelu Zlatá Husa v Jindřichově Hradci, kam jsme s manželkou dojeli na kolech z Kamenice nad Lipou a měli jsme v plánu se na kolech zase vrátit. Práce a komunikace číšníka nám vyrážela dech. Po lahodné večeři, kterou onen profesionál připravoval na grilu přímo u našeho stolu, a dobré láhvi vína jsme se rozhodli pro návrat do Kamenice vlakem. Dotázal jsem se tedy číšníka, jestli náhodou neví, kdy jede poslední lokálka do Kamenice nad Lipou. "Bohužel nevím, ale pán na recepci vám to určitě zjistí rád," zněla jeho odpověď, která mi do dnešního dne rezonuje v uších. Po pár minutách nám nenápadně s účtenkou přinesl papírek s vypsanými odjezdy lokálky. Zmiňuji tuto dávnou historku proto, že je velmi podobná nadstandardnímu přístupu Vašeho pana recepčního, kterého jsou schopni jenom lidé vybavení silným charismatem, lidé, kteří mají rádi svoji práci a dělají jí srdcem, lidé, kteří mají schopnost vyhodnotit důležitost momentu. Ano, Váš pan recepční, se podobně jako pan číšník z hotelu Zlatá Husa zařadil mezi naprosté profesionály, na které budeme vzpomínat mnoho let - mezi tu část profesionálů, kteří dělají dobré jméno restauracím, hotelům a jiným zařízením poskytujícím služby lidem. Je to přesně to, co většina klientů, hostů očekává a proč se rádi vracejí na místa, kde se jim dostává onoho nadstandardního zacházení. Tedy na místa, kde se nadstandardní přístup díky lidem, kteří tam pracují, stává standardem.

Nezbývá mi nic jiného, než Vám pogratulovat k výběru Vašeho hotelového personálu, protože nejen pan recepční Robin Eliáš, ale také paní Hana Šimková a taktéž číšníci ve vaší restauraci společně vytvářejí velmi příjemnou, částečně neformální, ne však familiérní atmosféru. Dovolím si velmi ocenit schopnost Vašeho personalisty: jak brilantně se mu daří rozpoznat profesionalitu a pracovní schopnosti lidí, což vyžaduje notnou dávku zkušeností.

Závěrem mi tedy dovolte vyjádřit naprostou spokojenost s pobytem v hotelu Ondrášův Dvůr a ocenit profesionální přístup Vašich zaměstnanců, zejména pana Eliáše. Velmi se nám líbila relaxace ve vašich vyhřívaných kádích a také v saunovém světě. A možnost posunout check-out o dvě hodiny vnímám jako “třešničku na dortu”.

Omluvám se, že email není stručný, jak jsem uváděl na začátku. Přeji Vám i do budoucna šťastnou ruku při výběru zaměstnanců a další úspěchy ve Vaší práci. Pro inspiraci doporučuji navštívit dva hotely v okolí, které velmi oceňuji. Je to hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích (dokonalá restaurace) a Hotel Vitality ve Vedryni u Třince (zážitková restaurace a cukrárna, luxury wellness), kam se rovněž rádi vracíme. Pana Eliáše si živě dovedu představit v Hotelu Vitality, který má top standard. Ale to jenom na okraj.

S pozdravem a úctou


Tibor Brezina
3.2.2015 12:29
Terka
Dobrý den,

ubytování pěkné,moderní,čisté.Welness bych určitě rozšířila,chyběl nám bazén a whirpool.Při plně obsazeném hotelu je malá šance,že se večer dostanete do sauny.Venkovní kádě jsme měli objednané a ty byly super.Snídaně byli bohaté,čerstvé a byli jsme velmi spokojeni.Problém jsme měli hned při příjezdu kdy jsme měli v balíčku večeři a nemohli jsme si vybrat.Dostali jsme špagety Bolonese a to byl tedy děs-naše dcera 10let poznamenala,že i v jejich jídelně ve škole vypadají špagety mnohem lépe.Těstoviny byly převařené,na nich byla nějaká masová směs a zasypané hromadou eidamu...V těchto těstovinách by se určitě mělo objevit rajče,mleté maso,bazalka a parmazán....tyto těstoviny byly velmi těžké a bylo nám z nich přes noc zle.Další dny jsme si už objednávali jídlo z jídelníčku a to bylo velmi chutné,dokonce i na těstovichách Penne byl parmazán,tak nechápu ten omyl,jak mohl kuchař takové jídlo jako špagety bolonese vypustit z kuchyně.Ve 4* hotelu by se takové věci neměly stávat. Až na tuto nemilou zkušenost jsme byli spokojeni.Perzonám byl ochotný a možná se i někdy v bodoucnu opět ubytujeme.
25.1.2015 17:18
Marketka
Wellness byl super a recepční ještě víc .

Marketka
25.1.2015 9:00
babská jazda ze Žiliny Anka, Božka, Daška a Vierka
Děkujeme za krásný pobyt, skvělé služby a stravu babská jazda ze Žiliny Anka, Božka, Daška a Vierka
25.1.2015 8:59
Bohdaláci
Děkujeme servírce Míše za její ochotu a úsměvy. Bohdaláci
23.1.2015 9:00
Paulinka a Juraj
Za velmi příjemný pobyt děkujeme celému personálu hotela Ondrášův dvůr. Nashle někdy příště. Paulinka a Juraj
23.1.2015 9:00
Bejka Blašková
Boli sme tu na zaciatku januara a odporucam vsetkymi desiatimi :) …krasne prostredie, ochotni personal, chutne jedlo, krasne wellnes, ubytko super :)
19.1.2015 12:53
Kroužkovi a spol.
Děkujeme personálu hotelu za skvělé služby, těšíme se na další pobyt v to,to nádherném místě. Kroužkovi a spol.
2.1.2015 8:59
Dan a Ondra z Orlové
Moc velké díky za příjemné 3 dny strávené ve vašem hotelu. Všichni zaměstnanci se o nás starali profesionálně, byli vstřícní, pozitivní hlavně jim děkujeme. Prostředí a ubytování krásné. Prostě příští rok nás tady máte znova. Dan a Ondra z Orlové
30.12.2014 8:59
jana
Dobrý večer

Byli jsme moc spokojeni s pobytem ve Vašem hotelu,není co vytknout výborná kuchyně ochotný personál,krásné ubytování.

Určitě doporučujeme a rádi pobyt zopakujem
29.12.2014 20:33
ostraváci
Děkujeme za příjemný pobyt. Jsme velice spokojeni. Děkujeme ostraváci.
27.12.2014 8:59
Robert a Lucka
Byli jsme tu na romantickém zimním pobytu a moc rádi bychom poděkovali všem, kteří se o nás starali. Užasné paní recepční, výborné diskrétní obsluze wellness, vynikající obsluze restaurace a zvlášť kuchaři zdejší restaurace. Velké Děkujeme.

Robert a Lucka
22.12.2014 8:59
Janča, Kubík,Radik, Lucík
Bylo to tu senzační, za rok zase :-) Janča, Kubík,Radik, Lucík
19.12.2014 8:59
Bratislava SK – Andrej a Deni
Dakujeme český bratia. Najkrajší hotel naakom sme boli. Dakujeme časníkom, recepčnej a královnej welness centra, A hlavne dakujem za rybačku Bratislava SK – Andrej a Deni
19.12.2014 8:58
Petr
Excelentní kuchyně, místo i krásně prožitý čas. Doporučuji.
18.12.2014 20:32
Richard s rodinou
Petr, díky. Prožili jsme tady nádherný víkend. Jenom si raď nějakou dobu nedám hruškovici J. Je to tady krásné.

Richard s rodinou
7.12.2014 8:58
Veronika a Tomáš Vaňkovi
Vybrali jsme si hotel Ondrášův Dvůr na pořádání svatební hostiny a byli jsme nesmírně spokojeni. Obsluha bezchybná, jídlo výborné a hotel a jeho okolí prostě nádhera. Mohu všem vřele doporučit!
16.9.2014 16:08
Jana
Pobyt u Vás dostal manžel odomňa, ako Vianočný darček :) Ked sme sa k Vám rozhodli vybrať, tak sme sa dozvedeli, že bude tam motorkársky zjazd. Trochu sme sa toho zľakli, lebo máme 2 malé deti. No neobanovali sme, bolo to príjemné spestrenie programu. Bývali sme v chatke LUX, príjemné prekvapenie, chatka voňajúca novotou, krásná, čistá, všetko o.k. Raňajky boli skvelé, chutné, všetkého dostatok, večere boli tiež chutné, personál milý, ústretový, keď som požiadala o kakao pre malého k raňajkám, hneď nám ho priniesli. Tiché prostredie, krásna príroda, aj huby sme nazbierali. Môžme len odporučiť. Určite sa ešte vrátime:)
12.9.2014 15:28
AndyPali
Pobyt vo Vašom hoteli som vyberala sama, keďže priateľ pracuje dlhodobo v zahraničí. Zaujala ma ponuka na internete, fotografie a služby. A samozrejme, recenzie od Vašich návštevníkov. Všetko som si preverila telefonicky, predstava bola kľudné prostredie, strava a wellness. Už prvý dojem hneď po príchode na miesto bol úžasný. Fotografie zďaleka nevystihujú skutočnosť. Zvolili sme ubytovanie na chatke, môžem len a len odporúčať, vhodné najmä pre tých, čo potrebujú pokoj a priestor pre seba. Všetko čisté, útulné. Veľká vďaka patrí obsluhujúcemu personálu v reštaurácii za milé a ústretové správanie, raňajky i večere boli nielen chutné, ale aj veľmi esteticky podávané. Nebol žiadny problém o niečo požiadať (napr. zapožičať si príbor, pohár, udicu…), vždy bolo vyhovené. Absolútne profesionálny prístup zo strany recepčných, či už telefonické alebo osobné podávanie informácií. Naša vďaka patrí aj pracovníkom vo wellnesse, naozaj sme si u vás pripadali hýčkaní. Hotel a celý areál sa nachádza v prekrásnom prostredí, fakt dobrý tip! Nechcelo sa nám po štyroch dňoch odchádzať, tak sme si pobyt ešte predĺžili, keďže bola taká možnosť. Vďaka!!! Konkrétne mená zamestnancov, ktorí si naozaj zaslúžia poďakovanie za najmä ľudský prístup. Reštaurácia: Dominik Botek, Michaela Haferová, Lenka Olšovská. Recepcia: Hanka Šimková, Hanka Hájková. Masáže: Aneta Sedláčková. A ešte…už plánujeme vrátiť sa späť!!!
3.9.2014 16:28
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Rozumím
Rezervace